4 anledningar att gå med i en vinklubb

Många vinbutiker men även en del vingårdar har så kallade vinklubbar som erbjuder medlemmar en rad fördelar, inklusive vinprenumerationer. Men frågan är varför ska du gå med i en vinklubb? Här är våra fem bästa anledningar att gå med.

Lär känna vinerna. Vinklubbar är en bra introduktion till vad en vibutik eller vingård har att erbjuda. Om du bara har provat nåt enstaka vin bland det som erbjuds, kan du på ett enkelt och bekvämt sätt få flaskor hemskickade regelbundet.
Stort värde. Vinklubbar erbjuder i allmänhet mycket bra valuta för pengarna för sina prenumeranter och medlemmar, ibland till och med fri frakt samt rabatterade priser, till skillnad från t.ex. Systembolaget.
Mängd. Som de säger är livets krydda vin, eller så är det bara vi! Många anser sig vara en person  som bara dricker det ena eller det andra, oavsett om det kommer till färg, distrikt eller druva. Men det är just att prova nya viner och olika stilar som gör vin spännande. Lägg ett litet äventyr i ditt vindrickande, du kommer inte ångra det.
Börja samla. Många vinklubbar skickar ut 3 eller 4 lådor per år så att du alltid ska ha några bra viner runt huset, vi tycker att det här är ett perfekt sätt att påbörja din vinsamling eller bygga din vinkällare. Hitta dina favoriter och beställ mer av dem.

Här på Vinprenumerationer.se kan du söka och hitta en prenumeration som passar dig och dina behov, både från butiker och från rena prenumerationstjänster.